MK Translations. Oversættelsestjenester.

MK Translations. Engelsk version. MK Translations. Spansk version.

DET KAN VI TILBYDE

OVERSÆTTELSE

At oversætte en tekst kan være mere kompliceret end man umiddelbart skulle tro. Derfor samarbejder vi altid så tæt som muligt med vores kunder for at kunne afklare ethvert spørgsmål oversætteren måtte have om kildeteksten. På den måde bliver oversættelsen så præcis og korrekt som overhovedet muligt. Kvaliteten af kildeteksten er også afgørende for det endelige resultat. Vi er altid taknemmelige for løbende samarbejde over telefon/skype eller e-mail, da dette er med til at sikre det bedst mulige resultat.

Vi oversætter alle slags tekster, for eksempel reklame- og PR materiale, kontrakter, juridiske dokumenter, breve, hjemmesider, litterære værker, akademiske opgaver osv.

OVERSæTTELSE
UDARBEJDELSE AF TEKSTER

UDARBEJDELSE AF TEKSTER

Skal du skrive en tekst som skal trykkes eller på anden måde offentliggøres, måske en kontrakt eller et brev? Vi kan hjælpe dig, ved tæt samarbejde kan vi få præcis det, du gerne vil sige, ned på papir, og sikre at formalitet og udtryk er perfekt tilpasset modtageren. Hvis du har brug for din tekst på mere end ├ęt sprog oversætter og tilpasser vi naturligvis teksten individuelt til de forskellige modtagere.

KORREKTURLÆSNING

Vi læser korrektur på dine tekster på ethvert sprog for at undgå slåfejl og grammatiske fejl, udover at tilpasse teksten til situationen og modtageren. Korrekturlæsning er specielt relevant på reklametekster, kontrakter, breve og akademiske opgaver.

KORREKTURLÆSNING
GLOBALE ERHVERVSLØSNINGER

GLOBALE ERHVERVSLØSNINGER

Dette er først og fremmest en skræddersyet tjeneste som tilpasser sig 100% virksomhedens behov. Så udover at oversætte materiale og dokumenter kunne vi for eksempel forberede jer til og ledsage jeres firma ved internationale messer, til møder med udenlandske samarbejdspartnere, sidde med ved telefonmøder osv. En skræddersyet løsning betyder at vi kan samarbejde om et enkelt forretningsmøde eller en messe, eller vi kan organisere kommunikationen omkring en hel handel, eller i et længerevarende samarbejde med en udenlandsk samarbejdspartner. Lige meget hvad I har brug for, har vi løsningen!

Denne service er specielt rettet mod virksomheder som gerne vil begynde et eksporteventyr, hvor vi kan følge jer hele vejen igennem, og gøre det mere trygt at udforske et nyt marked, med en anderledes kultur og forretningsskik med alt hvad det indebærer. Derfor tilbyder vi også kulturel rådgivning, som kan være en vigtig faktor for at komme succesfuldt ind på et udenlandsk marked, da kulturen har stor indflydelse på f.eks. planlægningen af marketing strategier eller hvordan man henvender sig til en potentiel udenlandsk samarbejdspartner.